Android App

 • Vëni baste kudo dhe kurdo
 • Përcillni takimet live
 • Vëni baste në sport
 • Vëni baste live
 • Vëni baste në lloto
 • Përcillni rezultatët live
 • Për të shikuar statusin e tiketave
SI TA INSTALONI →

Aplikacioni Android kërkon qe verzioni të jetë së paku 2,3,3. Për të mundësuar instalimin e aplikacionit duhët të kyqni opsionin 'UNKNOWN SOURCES' në telefoni tuaj mobil.

 • 1
  KËTU MUND TA SHKARKONI APP KËTU
 • 2
  Ndiq udhëzimet